Resultaten van rijders met een MB getunde motor 


Bryan Engelen Kampioen BMB 85cc grote wielen 2011 

Bryan rijdende op een MB tuning geprepareerde 85cc grote wielen KTM heeft na een geweldig seizoen zijn kampioenschap zeker gesteld.Het MBK team (MB tuning-Klaus) is erg trots op zijn prestatie en feliciteert hem met het behaalde resultaat.


Jens van Meer kampioen 2011 Junioren MX2 bij de MCLB

Jens rijdende voor MBK team op een speciaal geprepareerde mb tuning Yamaha 125cc heeft dit jaar bij de MX2 junioren MCLB het kampioenschap binnen gehaald. Een geweldige prestatie van Jens en felicitaties van MB tuning en Klaus.

 
 

Bryan van Dooren Nederlands Kampioen MON Quad Special 2011 
 
Net als vorig jaar mag Bryan zich ook dit jaar Nederlands Kampioen Quad special noemen. Met zijn speciaal MB getunde Quad special was hij ook dit jaar niet te verslaan. MB tuning -reparatie en innovatie feliciteert Bryan met deze geweldige prestatie !
 
Brent van Hulsel Kampioen 85cc kleine wielen 2010 Lille

Brent van Hulsel mocht zich kampioen 85cc kleine wielen 2010 laten kronen tijdens de laatste wedstrijd in Lille. Brent rijdt op een mb getunde suzuki kleine wielen. Proficiat Brent !!

 

 

Bryan van Dooren Nederlands Kampioen MON Quad Special 2010


Bryan van Dooren heeft zijn Nederlands kampioenschap bij de MON al binnen. Afgelopen weekend in Wanssum was hij niet meer in te halen bij de Quad Special. Bryan heeft een schitterend seizoen achter de rug met bijna alleen maar overwinningen.

Ook de wedstrijd in Wanssum was geheel voor Bryan die zich twee keer naar de eerste plek wist te rijden. Na de eerste manche was hij de eerste Nederlandse kampioen van de MON en kon hij al gehuldigd worden bij de finish.

MB tuning – reparatie en Innovatie feliciteert Bryan met zijn schitterend behaalde resultaat op de mb getunde Quad special !!!

 

Super resultaten voor MB rijders bij Belgian National (BMB) in Oudenburg

De rijders met een MB getunde motor gingen er vol voor tijdens de wedstrijd in Oudenburg. Job van Laarhoven, mbtuning – Klaus rijder, pakte de kopstart in de eerste manche en had meteen Yannick Heylen (ook rijdend met een MB getunde Suzuki) met zich mee. De gehele eerste manche reden zij met een hoge snelheid over de lange rechte stukken op het circuit van Oudenburg. Wiel aan wiel werd er gestreden voor de overwinning. Job van Laarhoven hield goed stand en pakte de eerste plek met zijn MB getunde Suzuki. Yannick Heylen maakte ook geen enkele fout en werd tweede. Dieter Aerts (rijdend op een MB getunde Suzuki) wist zich op te werken naar een zesde plek en Jordi van Mieghem (MB tuning – Klaus rijder) eindigde als achtste.

In de tweede manche was Yannick tweede bij de start met achter zich Job van Laarhoven. Yannick pakte de eerste man en reed veilig uit met als resultaat een eerste plek. Job van Laarhoven was op weg naar de tweede positie maar viel terug door een foutje waardoor hij eindigde als derde. Dieter Aerts wist zich in de laatste ronde nog naar de vierde plek te rijden met achter zich Jordi van Mieghem. Dieter Aerts werd totaal vierde en Jordi van Mieghem zesde. Eindwinnaar in Oudenburg was Yannick Heylen en Job van Laarhoven pakte de tweede plek. MB tuning feliciteert de rijders met hun mooie resultaten en kijkt uit naar de volgende wedstrijd !

 

Rijders met MB getunde 85cc motoren slaan toe in Beervelde tijdens de BK.

Cedric Grobben reed met zijn MB getunde Yamaha 2 keer naar de 1ste plek in de 85cc klasse. De MB tuning / Klaus rijder Job van Laarhoven, rijdend op een MB getunde suzuki 85cc, reed geruime tijd op de 1ste plek maar moest zich in de laatste ronde tevreden stellen met de 2de plek. Ook de tweede manche was de 2de plek voor Job van Laarhoven. MB tuning / Klaus rijder Jordi van Mieghem, tevens rijdend op een MB getunde suzuki 85cc, wist zich met een 3de en 5de plaats op het podium te plaatsen. Hij werd totaal 3de.

Voor mbtuning.nl een mooie dag, 3 rijders met MB getunde motoren op het podium.

MB tuning en Juridisch Adviesbureau Klaus feliciteren hun jongens met deze geweldige prestaties.

Job van Laarhoven maakt overstap van DMX-Zuid naar BMB in Belgie

MB tuning - Klaus rijder Job van Laarhoven heeft samen met zijn sponsoren besloten om deel te gaan nemen aan de BMB competitie. Aangezien de combinatie DMX-Zuid en BMB niet samen gaan heeft Job gekozen om op een hoger niveau te gaan rijden in Belgie. Hij zal dit gaan combineren met enkele KNMV-jeugd wedstrijden.

De sponsoren wensen Job veel succes !!

Bas de Vries en Frans van Bladel kampioen DMX-Zuid

Bas de Vries 85cc kleine wielen en Frans van Bladel 85cc grote wielen zijn beide kampioen geworden bij de DMX-Zuid.

Harry Basten totaal 4de bij de KNMV jeugd 85cc kleine wielen

Harry Basten kan spreken van een mooi seizoen, een totaal resultaat van 4de bij de 85cc kleine wielen startbewijs KNMV.

10 oktober 2009 Frans van Bladel Nederlands DMX kampioen 85cc gr. wielen

Tijdens de loodzware DMX finale (modder) wist Frans van Bladel 2 keer met oppermacht te winnen bij de 85cc grote wielen.

 

10 Oktober 2009 Justin Klaus 3de bij de DMX Nederland 50 cc

Justin Klaus kwam aan de start bij de 50cc en deed het uitstekend. Met twee keer een 2de plek kwam hij totaal uit op de 3de plek bij de DMX van Nederland 50cc.

 

10 oktober 2009 Bas de Vries 3de bij de DMX Nederland 85cc kl. Wielen

Ondanks zijn blessure wist Bas twee keer de 3de plek te bezetten en werd hiermee totaal 3de bij de DMX van Nederland 85cc kleine wielen.

 

4 oktober 2009 Jordi van Mieghem FAM Kampioen

Jordi van Mieghem ook kampioen bij de FAM. De Laatste wedstrijd van de FAM was in Waasmont, deze wist Jordi twee keer winnend af te sluiten en daarmee werd hij ook kampioen bij de FAM.

Jordi van Mieghem en Yannick Heylen geslecteerd voor MX future

Na een selectiedag op het Hondapark zijn er 3 rijders uitgekozen. Jordi en Yannick zijn 2 rijders van de 3. Meer info over mx future is te vinden op www.mxjeugdproject.be

 

 

19 september 2009 Jordi van Mieghem JMS Kampioen

Jordi van Mieghem behaalde afgelopen weekend met zijn MB getunde 85cc het kampioenschap van de JMS in België.

 

13 juli 2009 Persbericht

 

Afgelopen weekend was het ontzettend druk bij de MX Master Kids in Limes Belgie. 1020 rijders uit 20 landen waaronder ook Amerikanen waren gebrand om een podiumplek te behalen bij dit over de hele wereld bekende evenement.

 

Jordi van Mieghem van het MB racing team had zich hier goed op voorbereid en ging vol zelfvertrouwen de eerste tijdtraining in. 15 rijders mochten door naar de volgende tijdtraining, de rest kon naar huis. In de leeftijdscategorie 10-12 jaar reden 85cc kleine en grote wielen samen. Jordi had de 2de tijd toen hij ten val kwam, hij eindigde met de 9de tijd. Dus door naar de volgende. De 2de tijdtraining pakte Jordi meteen de kopstart en behaalde uiteindelijk de tweede tijd, hij moest een Amerikaan voor laten gaan.. Super gereden en aan de start op zondag. Zondag werd er besloten om 1 manche te rijden i.v.m. de regenval van de afgelopen nacht, dus geen training vooraf. Alles of niets op deze dag. Jordi mag als 6de naar het starthek waar ook de 45 andere rijders zich op mogen gaan stellen. Het is een lastig circuit in Limes en hij zal slim moeten rijden. Jordi start als 5de en heeft er flink het gas op staan. Hij rijdt sterk naar voren en wordt als 3de afgevlagd. Een super prestatie !

Een plek op het heuse GP podium met duizenden mensen die je toe juichen.  

 

11 juni 2009 Persbericht

 

Jordi van Mieghem rijder voor het MB-racing team voelt zich prima thuis op de doorontwikkelde 2010 MB tuning Suzuki met special door Toine van Dijk (TvD) geprepareerde vering.

 

Bij de vorige NK wedstrijden liet Jordi van Mieghem al zien dat hij zich met deze motor kon mengen bij de top door enkele malen kopstart te pakken en zich vooraan te handhaven. Op het zware en technische circuit van Oirschot wist hij geruime tijd de koppositie te bezetten.

Uiteindelijk eindigde hij in de eerste manche op een mooie 2de plek. In de tweede manche neemt hij weer een prima start en begint de manche als 3de. Bij de aanval op de tweede man verliest hij een paar plaatsen om als 5de te eindigen. Met gelijk aantal punten als de tweede man een podiumplek voor Jordi (totaal 3de ). Naast de koppositie bij de DMX-Zuid (85kw) van Bas de Vries is dit een mooie opsteker voor het MB racing team, dat helaas al 2 rijders met zware blessures aan de kant heeft staan.

 

MB Racing team 2009

 

In 2009 hopen wij op een gezellige manier bezig te kunnen zijn met onze sport en van elkaar te kunnen leren tijdens trainingen.